La Jonquera no falla i torna a somiar en l'ascens

1a catalana. Els d'Àxel Vizuete es tornen a situar segons en la taula

LA JONQUERA2
VIC0

LA JONQUERA: Toni, Alforcea, Bena, Ivan Ruiz, Pau, Tidiane, Chacón (Amós Gasca, 70'), Vergara, Pol Compte (Bassols, 79'), Henry (Massó, 57') i Fran Pérez (Gerard Muñoz, 57'). VIC: Reig, Busi, Tuneu, Raúl, Roca, Peque, Salas (Macias, 46'), Torné (Espina, 76'), Gil, Robert i Hèctor (Gómez, 46'). GOLS: 1-0 (11') Pol Compte, de penal. 2-0 (12') Henry. ÀRBITRE: Luceño Soriano. T.G.: als locals Pau i Massó; i als visitants Busi i Gil. COMENTARI: Queden només dues jornades i la Jonquera està segon classificat –empatat amb el Sants i l'Horta–, en zona de promoció d'ascens, i a només dos punts del líder, el Vilassar. Somiar és gratis, i amb la victòria d'ahir al camp del Vic els fronterers s'han guanyat el dret a tenir possibilitats d'ascens fins a l'última jornada. Ahir, els d'Àxel Vizuete van decidir el matx en uns grans primers minuts que van deixar el 2-0 definitiu en el marcador. Ja en la segona part, el Vic va dur la iniciativa, però la Jonquera va saber controlar bé el partit.