Girona

L'expectativa continua ben viva

La jornada. El Girona perd un lloc i és a dos punts de la zona de ‘play-off‘, un més que abans de començar-la

La jornada amenaçava alt risc si el Girona no aconseguia els tres punts del Martínez Valero, però l'empat no té tan mal gust, sobretot perquè diversos resultats d'altres camps van jugar a favor dels interessos del conjunt de Pablo Machín. Els gironins van tancar la jornada a dos punts de la zona de play-off d'ascens –un més de la distància a què l'havia començat– gràcies al fet que l'Osasuna, en un dels partits posteriors, no va poder passar del 0-0 al camp del cuer, l'Athletic B. Si els navarresos haguessin guanyat, els gironins haurien acabat a tres punts del sisè, que hauria estat l'Oviedo. El conjunt asturià, de fet, és l'únic dels rivals que el Girona té a prop en la classificació que va aconseguir els tres punts.

A més de l'empat de l'Osasuna –que s'afegia al del Saragossa el dia abans–, va ser interessant per al Girona les derrotes d'ahir del Còrdova i l'Alcorcón, que queden per sota amb un punt menys. Els gironins, això sí, perden un lloc, superats per l'Elx per goal average.

El directe, descartat

L'empat d'ahir va servir per constatar que la lluita del Girona en les quatre últimes jornades se centrarà de manera exclusiva en el play-off. L'ascens directe és ja una utopia, perquè els dos primers classificats tenen nou punts més que els de Machín i en queden 12 en joc.

MOLTS FALLEN

Dels rivals de més a prop en la classificació, només l'Oviedo va obtenir el triomf

BONES NOTÍCIES

L'Osasuna va empatar al camp del cuer, i el Còrdova i l'Alcorcón van perdre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)