2a divisió FEF

L'Espanyol B impedeix que el Vila-real B acabi primer

Empat. Rufo no va trigar a igualar el gol amb què Sol havia avançat els visitants

L'Espanyol B es va convertir ahir en el gran aliat del Reus, ja que l'empat contra el Vila-real B va donar el títol de campió als roig-i-negres i va apartar en l'últim moment el filial groc d'una primera posició que havia ocupat durant tota la segona volta. Tot i això, les coses van començar bé per al Vila-real B, ja que va marcar mitjançant Fran Sol en una primera fase del partit oberta i intensa. Rufo no va trigar a fer el gol de l'empat, després del qual els visitants, conscients de la importància de marcar, van ser els que van tenir més ocasions per marcar, amb dues pilotes al pal incloses. A més de la fusta, el Vila-real B va topar amb un Espanyol B segur en defensa.

ESPANYOL B1
VILA-REAL B1

ESPANYOL B: Andrés, Soria, Franco Russo, Cristian Galas, Antonio Cristian, Roca, Borja, Álex Serrano (Mickael, 81'), Marc Gual (Ripoll, 69'), Rufo i Entrena (Borjita, 75'). VILA-REAL B: Aitor, Edgar Ie, Carlos Julio, Mauro, Pablo Íñiguez, Rodrigo, Leo Suárez, Larrea (Ramiro, 75'), Fran Sol, Carlos (Carlos López, 75') i Alfonso (Cantalapiedra, 86'). GOLS: 0-1 (19') Fran Sol. 1-1 (27') Rufo. ÀRBITRE: Pulido Santana. T.G.: Als locals Cristian Galas, Franco Russo i Antonio Cristian. PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)