2a divisió FEF

L'Hospitalet lliga una salvació de mínims

Empata i gràcies. Els riberencs només necessitaven un punt per segellar la permanència en la categoria

L'Hospitalet ho va passar malament fins al final però va tancar la permanència tot i jugar tot el partit sobre la fulla de la navalla. Amb la victòria de l'Olímpic de Xàtiva, els riberencs haurien pogut caure en posicions de promoció de descens si haguessin perdut el partit, però van mantenir la porteria a zero i van segellar la salvació. El plantejament inicial de l'equip local va ser defensiu, un fet que no li va permetre apropar-se gaire a la porteria de Jero però que tampoc va deixar que les ocasions es concretessin en el cas del rival durant el primer temps. En el segon, l'Hospi va fer una passa endavant i va tenir les millors ocasions, com ara un un contra un de Puerto que l'atacant va desaprofitar. El partit va caminar inexorablement cap a un final satisfactori per als riberencs però que hauria pogut acabar en drama si Aulestia no hagués aturat un un contra un davant Liberto.

L'HOSPITALET0
ALCOIÀ0

L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Castell (Héctor, 75'), Sierra, Aleix, Marc Vales, Cristian Gómez, Raúl Torres (Tià Sastre, 88'), Puerto, Guzmán (Christian Alfonso, 46') i Corominas. ALCOIÀ: Jero, Devesa, Navarro, Mongil, Fran Martínez, Fran Miranda (Fall, 64'), Alfaro, Anaba, Yacine (Javi Rubio, 73'), Borja Sánchez i Liberto. ÀRBITRE: Muñiz Ruiz. T.G.: als locals Dani Fernández i Óscar Sierra PÚBLIC: Uns 950 espectadors al municipal de l'Hospitalet.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)