2a divisió FEF

“Moltes coses no s'han fet bé”

Santi Castillejo Entrenador de l'Olot

Santi Castillejo no va poder amagar la seva decepció un cop confirmat el descens de categoria, i va reconèixer la seva part de responsabilitat en el descens a tercera. “És una etapa frustrant perquè vaig venir a resoldre un problema i no ho he aconseguit. Quan vaig venir ja sabia a què m'exposava, però jo sóc el màxim responsable d'aquests 12 partits que he dirigit”, va assegurar Castillejo, que també va voler deixar anar algun dard cap a Rodri: “Quan vaig arribar jo a l'equip li faltava intensitat, però no és just que jo ho valori”, va sentenciar.

El tècnic de l'Olot va reconèixer que “moltes coses s'han fet malament per acabar perdent la categoria”, i va destacar especialment “els punts que s'han deixat escapar quan ja eren al sac contra la Pobla i l'Espanyol B”.

Sobre el partit d'ahir, el tècnic tampoc va voler entrar en detalls, però va reconèixer que l'equip havia estat “molt nerviós” i que el gol desafortunat era “el que faltava” per deixar l'equip tocat i l'havia portat a afrontar el que quedava “més amb el cor que amb el cap”.

DECEPCIÓ

“L'equip està destrossat, plorant; és més que un joc per nosaltres”

FUTUR

“Que la gent segueixi sent de l'Olot i l'equip tornarà a segona divisió B”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)