Girona

Clerc no pensa en l'Espanyol i es vol centrar en el Girona

Cedit. El club blanc-i-blau té previst donar-li fitxa i dorsal el curs 2016/17

És ben clar que Carlos Clerc tornarà a final de curs a l'Espanyol perquè s'acabarà la cessió amb el Girona i l'esquerrà té un any més de contracte amb el club blanc-i-blau, que sembla que té previst donar-li fitxa i dorsal del primer equip. El carriler, però, s'estima més ser caut i no donar res per fet: “A final de temporada sempre hi ha balls de noms. És evident que m'agradaria anar a l'Espanyol, però ara no hi ha ni director esportiu ni entrenador, i és una mica parlar per parlar”, va dir ahir el futbolista. “És bo que parlin d'un, sobretot si és en clau positiva, però ara estic centrat exclusivament en el Girona, i no seria professional pensar en l'any que ve. Aquí tenim una oportunitat molt important i tots la volem aprofitar”, va afegir.

Carlos Clerc considera que el Girona té molts números per ser a la fase d'ascens. “No ens hem de fixar en els altres, sinó guanyar nosaltres. Tenim un partit clau contra el Mallorca i l'hem de resoldre amb victòria. I, després, el següent a Valladolid.” Sense recanvi al carril esquerre, es veu amb forces d'aguantar lliga i play-off: “Quan hi ha il·lusió i ganes, hi ha benzina. És evident que això cansa, perquè la temporada és llarga i la posició exigeix tenir un nivell físic alt. Però ho donaré tot per l'equip; al juny ja hi haurà temps per descansar”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)