Girona

“Si hagués sabut que jugaria tan poc, no hauria renovat”

Resignat. Richy no s'esperava una temporada amb tants pocs minuts, però espera aprofitar la probable titularitat contra el Mallorca per ajudar l'equip

Richy Álvarez té tots els números de ser titular en el partit de dissabte contra el Mallorca. La confirmació de la sanció a Pedro Alcalá per les dues grogues que va veure contra el Còrdova farà que el jugador gallec tingui una nova oportunitat després d'uns quants mesos de protagonisme nul. Des del novembre passat, només ha jugat 76 minuts, si bé també és cert que va estar un temps de baixa per una operació de menisc. “No m'esperava la situació d'aquesta temporada, després d'haver-ho jugat tot l'any passat. Aquest només he jugat nou partits com a titular, i això es viu malament. Però he de continuar treballant per esperar una oportunitat, aprofitar-la i fer-ho el millor possible”, diu amb resignació Richy.

El jugador es va sincerar i va reconèixer que no hauria renovat l'estiu passat –per dues temporades més– si hagués sabut la situació amb què es trobaria aquesta temporada: “Sincerament, no hauria renovat. Però mai es sap què passarà, ha anat així i l'única cosa que puc fer és continuar treballant.” Amb tot, també va recalcar que, ara mateix, no es planteja un canvi d'aires: “Aquí estic molt content i feliç. Hi visc molt a gust, a Girona. Esportivament no és el millor any que he viscut. Però tinc contracte aquí i espero complir-lo.”

Richy es va posar a disposició de Pablo Machín per al que sigui necessari: “He d'estar tan bé com sigui possible per quan em toqui entrar. Ara hi ha companys sancionats, i preferiria entrar en joc per mèrits propis, però cal aprofitar l'oportunitat que tingui i fer que no es notin les absències dels companys, que ho estan fent molt bé.”

També es va pronunciar sobre la situació actual de l'equip, que és a només dos punts dels llocs de promoció d'ascens: “Des de Nadal hem fet una evolució molt gran. Encara no ens hem posat en zona de play-off, però continuem en aquesta lluita i tenim les nostres possibilitats.” El jugador considera que els últims resultats del Girona –derrota contra el Còrdova (1-0) i empat contra l'Elx (1-1)– no fan justícia al joc de l'equip: “Hem fet bons partits i mereixíem més, sobretot a Còrdova, on el més just hauria estat un empat.” Per acabar, Richy es va pronunciar sobre el Mallorca, el proper rival del Girona: “Segur que no s'esperava estar lluitant per no baixar, perquè han fet un equip amb noms importants. Serà un partit complicat, però els meus companys i jo pensem donar-ho tot.”

Aday, encara no

Tot i que Pablo Machín va explicar divendres passat que la previsió era que Aday Benítez es reintegrés aquesta setmana a l'activitat del grup, el vallesà encara no va participar ahir en l'entrenament de l'equip. Per tant, el més probable és que sigui baixa una setmana més.

LES VALORACIONS

No m'esperava la situació d'aquesta temporada, ja que només he jugat nou partits com a titular, i això es viu malament
Esportivament, no és el millor any que he viscut. Però tinc contracte aquí i espero complir-lo
Richy Álvarez
CENTRAL DEL GIRONA

Confirmen el càstig a Alcalá i Granell

El comitè de competició de la federació espanyola va desestimar les al·legacions del Girona per l'expulsió de Pedro Alcalá en el minut 40 del partit contra el Còrdova. El jugador va veure dues targetes grogues en dues faltes, però el club considera en les al·legacions que la segona li ensenyen en una jugada en què “no tomba el rival i es limita a jugar la pilota”. El comitè va desestimar aquests arguments –insisteix que no detecta cap error manifest de l'àrbitre– i va confirmar la sanció, que farà que es perdi el duel contra el Mallorca. Tampoc hi serà Àlex Granell, sancionat per acumulació d'amonestacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)