2a divisió FEF

El Sabadell demana auxili a l'afició

2a divisió B. El club ha engegat una campanya per recollir diners, sense concretar la quantitat, i adverteix que “la situació és dramàtica”

La situació del Sabadell és, segons el mateix club, “límit, crítica i dramàtica”. Els impagaments, el gran deute amb Hisenda i les nefastes perspectives econòmiques han fet que l'entitat hagi engegat una iniciativa per demanar diners a la massa social. Sense concretar quina és la xifra que caldria assolir, això sí. Qui ha engegat la campanya és el conseller i periodista Àxel Torres, amb el lema Salvem el Sabadell. El directiu va exposar la situació dramàtica per justificar que s'hagi arribat a aquest punt: “La supervivència del club està en perill i, tot i que el president està treballant per arribar a acords amb possibles inversors, hi ha una urgència per pagar els jugadors i els treballadors, i fer més fàcil que algú pugui invertir.”

La campanya posa a disposició un número de compte per fer aportacions, que es pot trobar al lloc web del club. Torres va justificar que no s'hagi fixat cap quantitat concreta perquè com més diners es recullin millor: “No posem cap xifra perquè pot semblar que si l'assolim ja estarà, i no és així. Si podem ajudar a reduir l'aportació que hagi de fer l'inversor, tot serà més fàcil.”

LES FRASES

La supervivència del club està en perill i hi ha una urgència per pagar jugadors i treballadors, i fer més fàcil que algú pugui invertir
No posem cap xifra concreta perquè pot semblar que si l'assolim ja estarà, i no és així
Àxel Torres
CONSELLER DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)