Girona

Ortuño, amb un encàrrec repetit

El rival. Artífex de la permanència del Girona fa dos anys, el davanter s'ha convertit en el pitxitxi del Mallorca tot i arribar-hi a l'hivern

Incapaç de desempallegar-se de l'amenaça del descens malgrat haver fet una inversió espectacular durant el mercat d'hivern, el Mallorca va tenir sort d'un gol en el minut 80 per desfer-se del Tenerife i mantenir tres punts d'avantatge respecte de les brases. L'autor del gol va ser Alfredo Ortuño, que està assumint un paper similar al de fa dos anys a Montilivi. Amb nou dianes, va tenir un pes fonamental en la permanència del Girona. Ara, a Palma, s'ha convertit ja en el màxim golejador d'un equip en què hi ha dos davanters més amb passat a Montilivi, però en hores baixes: Acuña va jugar 14 minuts contra el Tenerife després de vuit jornades inactiu, i Ferran Corominas no juga des del gener.

Ortuño és, amb diferència, el fitxatge d'hivern que més rendiment està oferint al Mallorca. El club va pagar 250.000 euros per un altre exjugador del Girona, Óscar Díaz, que no ha ni marcat en els 376 minuts que ha acumulat en set partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)