Territorial

Subies vol ser reelegit

FCF. L'actual president de la federació es presentarà a les eleccions a la presidència de l'ens, que s'avançaran i es faran l'estiu vinent

Andreu Subies vol allargar el seu mandat i es presentarà a la reelecció per ser president de la Federació Catalana de Futbol. L'ens va convocar una assemblea extraordinària pel 25 de juny, en la qual es convocaran unes eleccions que seran avançades al juliol.

Subies, però, té la intenció de presentar-se, sempre que hi hagi un canvi en la gestió de l'ens i es permeti que el president sigui professional. “No podem enganyar ningú, no podem continuar amb el futbol gestionat d'aquesta manera, passant moltes hores a la recerca de recursos. Portarem la proposta a l'assemblea”, reconeix l'actual president. En l'assemblea també es discutirà la conveniència d'avançar les eleccions al juliol d'enguany en lloc del febrer de l'any vinent. “Volem que no estigui enmig del calendari esportiu, així no destorbaran ningú”, diu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)