Territorial

Cedeixen un empat i podrien baixar avui

1a catalana. El Lloret, que guanyava 2-0 en el minut 49, va acabar empatant i té el descens cada cop més a prop

LLORET2
MARTINENC2

LLORET: Prado, Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros (Arnau Terradas, 75'), Lobo, Riky, Martínez (Bader, 60'), Puntí, Peti (Carlos Gómez, 85') i Majó (Moha, 75'). MARTINENC: Gabri, Rick, Fran Fuentes, Poche, Galeano (Diego, 46'), Uxio, Aleix, Edgar (Marc Esteban, 46'), Peque, Lora (Tamba, 46') i Sergi Arranz (Morillo, 81'). GOLS: 1-0 (25') Lobo. 2-0 (49') Puntí. 2-1 (55') Peque. 2-2 (62') Sergi Arranz. ÀRBITRE: Ollé Lladó. T.G.: al local Pol Ros i als visitants Uxio i Fuentes. COMENTARI: el Lloret cada vegada té més complicada la permanència, i és que en les dues últimes setmanes ha deixat escapar dues grans oportunitats per fer un pas de gegant cap a la salvació. Ahir, després d'anar guanyant 2-0 en el minut 49, els d'Edu Urdiales van veure com en set minuts el Martinenc igualava el resultat i feia que s'esfumessin les possibilitats dels selvatans de sortir del descens. A més, amb l'empat, el Lloret sap que una victòria avui del Mataró contra el Girona B condemnaria l'equip a ocupar la catorzena posició, que actualment implica el descens compensat de la categoria, de manera que avui mateix es podrien veure a segona catalana, en espera d'una possible salvació el mes de juny depenent dels catalans de tercera que aconsegueixin l'ascens. Per tot això, l'empat d'ahir va deixar molt tocats els selvatans, i és que els d'Edu Urdiales havien dominat amb claredat la primera meitat, i s'havien avançat gràcies a un gol de Lobo en una jugada d'estratègia. Per acabar d'afrontar el partit, tot just començar la segona part una gran jugada col·lectiva la va finalitzar Puntí amb un xut potent des de l'interior de l'àrea per firmar el 2-0. Quan ja semblava decidit, però, una pèrdua de pilota va provocar el primer gol del Martinenc, obra de Peque. I, amb l'equip nerviós, en el 62, Sergi Arranz va firmar l'empat definitiu aprofitant una centrada mal defensada pels selvatans.