Girona

Sobrino demana pas

Pablo Machín va donar els 21 últims minuts del partit contra el Mallorca a Rubén Sobrino. Ja fa setmanes que l'exjugador del Madrid B i la Ponferradina està en disposició de competir en igualtat de condicions físiques amb la resta de davanters, però en els dos últims mesos les oportunitats li han arribat amb comptagotes (26 minuts a Lugo, 31 a Còrdova i els 21 de dissabte). “Em trobo bé i em veig preparat per jugar qualsevol partit i per poder aportar coses a l'equip”, va manifestar el davanter, que va saltar a la gespa per oxigenar la davantera (va substituir Lekic) i va exhibir tècnica i sobretot velocitat.

Sobrino és un recurs més de Machín per a la davantera i no s'hauria de descartar que fos titular dimarts a Valladolid. El futbolista havia arribat a l'estiu com a fitxatge estrella, però una lesió mal diagnosticada l'ha tingut molts mesos fora de combat. De moment, el tècnic l'ha fet entrar en una roda amb tres futbolistes que tenen més protagonisme (Cristian Herrera, Mata i Lekic). Sobre el paper, Sobrino ha avançat Felipe (ni un minut en els últims 17 partits) i Jairo (13 minuts en els deu darrers enfrontaments de lliga).

ACTIVAT

El davanter es veu preparat per aportar el seu gra de sorra en el tram decisiu
JAIME MATA
35 partits
9 gols
Un gol cada 264 minuts
JAIRO MORILLAS
24 partits
6 gols
Un gol cada 198 minuts
DEJAN LEKIC
15 partits
5 gols
Un gol cada 163 minuts
CRISTIAN HERRERA
16 partits
3 gols
Un gol cada 408 minuts
RUBÉN SOBRINO
7 partits
1 gol
Un gol cada 361 minuts
FELIPE SANCHÓN
19 partits
0 gols
1.254 minuts sense marcar

AMB COMPTAGOTES

Fa dos mesos que està a punt, però només ha jugat tres estonetes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)