Girona

Els resultats, prioritaris

Els jugadors tenen molt clar que, amb tantes coses en joc i el final de lliga tan a prop, els resultats passen a ser la gran prioritat de tothom. Per això l'1-0 contra el Mallorca va deixar una bona sensació a pesar del partit deficient. “És cert que ha estat un partit travat i amb poques ocasions, però tothom n'ha sortit content perquè ara el que té més valor són els punts. De tota manera, fa mesos, partits com el d'avui, els empatàvem o perdíem”, va comentar Eloi Amagat, que pocs minuts després del duel contra el Mallorca ja tenia posat un altre xip. “Estem en la setmana més important de tota la temporada. Ni nosaltres ni cap equip està acostumat a jugar tres partits en vuit dies. Qui en surti airós, arribarà a l'última jornada amb feina avançada.”

Rubén Alcaraz es va expressar amb els mateixos termes que Eloi: “No hem fet el millor partit, però els tres punts ho compensen tot.” Content per disfrutar de minuts i la seva aportació, l'exjugador de l'Hospitalet veu el futur amb optimisme: “Tots estem aquí per sumar i tots sumem. El vestidor està animat, la línia és bona i anem a Valladolid a totes.”

REACCIONS

Fa mesos, partits com el del Mallorca, els empatàvem o perdíem. El triomf ens dóna energia per afrontar la setmana més clau de la lliga
Eloi Amagat
Jugar bé ara és secundari perquè el més important són els punts. Estem en una bona línia i anem a totes a Valladolid
Rubén Alcaraz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)