3a divisió FEF

Només falta l'espurna

Fase d'ascens a 2a B. El Vilafranca colla el joc de combinació del filial del Màlaga, però és incapaç d'arribar amb claredat a l'àrea rival

L'eliminatòria entre el Vilafranca i el filial del Màlaga es decidirà en el partit de tornada. Ahir, el respecte va regnar i cap dels dos equips va fer valer la seva potència ofensiva habitual, no només pel que fa a l'encert sinó a l'hora de generar ocasions. Els porters pràcticament no van haver d'intervenir en un enfrontament molt físic, amb constants aturades i sense fluïdesa en la creació. Ni el Vilafranca ni el Malagueño van voler arriscar massa i van acumular força homes en la part defensiva. En el primer tram de partit, els locals van tenir més empenta, tot i que van rondar el perill bàsicament a pilota aturada. Triguero va tenir l'ocasió més clara en rematar una jugada assajada servida pel talentós Oribe que va sortir fregant el pal.
Sense continuïtat
Els d'Ivan Moreno, però, no van poder mantenir el ritme i van haver de batallar amb un Malagueño que es va aferrar al partit per tal de no encaixar. La lesió de Moreno va trastocar els plans de l'equip visitant que, en el segon temps, es va refer i va acabar el partit amb més esma. No tenien continuïtat en el joc però buscaven fer mal en el contraatac i en els últims minuts es va apropar al gol de la victòria, en un contraatac culminat per Mauri que va sortir lleugerament desviat.

VILAFRANCA0
AT. MALAGUEÑO0

VILAFRANCA: Miguel Ramos; Duran, Castillo, Fontanils, Via; Gestí (Bernat, 70'), Medina, Boira (Illescas, 79'), Guti (Bueno, 83'); Oribe i Triguero. ATLÉTICO MALAGUEÑO: Aarón; Ivan, Mérida, Calero, Alberto; Arturo, Deco; Mula (Pedro, 74'), Kuki (Torras, 82'), Ontiveros; i Moreno (Mauri, 38'). ÀRBITRE: Baiges Donés. T.G.: Als locals Boira, Oribe; als visitants Mula i Mauri. PÚBLIC: Uns 1.500 espectadors al municipal de Vilafranca.

ELS VESTIDORS

Hem fet una feina molt bona i encara ens en queda. La porteria a zero era un objectiu
Santi Triguero
capità del vilafranca
No s'han apropat a la nostra porteria. Hem estat molt bé en defensa. Ara cal rematar-ho
Sergi Gestí
jugador del vilafranca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)