Territorial

Ara fa molta pujada

1a catalana. La Jonquera encaixa el gol de l'empat en el 96', s'indigna amb l'àrbitre i ja no depèn d'ells ser segons

La Jonquera afrontava les dues últimes jornades amb tot a favor per lluitar per tenir possibilitats de pujar a tercera. Segon classificat i a només dos punts del líder, el Vilassar, els d'Àxel Vizuete depenien d'ells com a mínim per disputar la promoció. Ahir, però, els fronterers van acabar cedint un empat al camp del Mollet i amb la victòria de l'Horta contra l'Escala, la Jonquera haurà de guanyar l'últim partit i esperar que
els barcelonins no derrotin el Mataró per ser segons. L'empat va ser un cop molt fort per als jonquerencs, i és que a més va arribar d'una manera molt cruel. Després de jugar amb deu des del minut 32 per l'expulsió d'Amós Gasca per una falta al centre del camp, els jonquerencs van veure com Jandro igualava en el 96' –l'àrbitre havia afegit inicialment només tres minuts– el gol que havia fet Pol Compte en la primera meitat (25') i robava dos punts que els verd-i-blancs ja tenien al sac. El gol de l'empat del Mollet va encendre els ànims de tota l'expedició jonquerenca, que va acabar indignada amb l'arbitratge fins al punt que el tècnic Àxel Vizuete va arribar a denunciar que els havien “robat de manera escandalosa” i que havia estat una actuació “premeditada”. “Intentarem portar-ho a la federació, perquè no torni a passar. L'àrbitre ha jugat amb la il·lusió d'un poble, d'una entitat i d'uns jugadors”, va assegurar Vizuete.

MOLLET1
LA JONQUERA1

MOLLET: Cuesta (Pol, 5'), Suli, Jordi, Serrano (Arroyo, 75'), Guty, Juan Pérez, Gurrea (Montejo, 69'), Aitor (Edgar, 28'), Chipi, Jandro i Castro (Illescas, 59'). LA JONQUERA: Toni, Edile, Alforcea, Pol Compte (Joel Rama, 69'), Bena, Chacón (Massó, 69'), Henry (Gerard Muñoz, 59'), Pep, Fran Pérez (Bassols, 88'), Amos i Iván Ruiz. GOLS: 0-1 (25') Pol Compte. 1-1 (89') Jandro. ÀRBITRE: Santiago Vicente. T.G.: al local Jordi; i als visitants Alforcea, Chacón, Henry, Massó i Fran Pérez. T.V.: directes als visitants Amos (32') i al porter suplent Balde (90').

ELS VESTIDORS

Ens han robat de forma escandalosa; fins i tot l'àrbitre assistent ha dit que no entenia l'actuació arbitral. Mai havia vist res semblant
Al senyor Santiago Vicente no li interessava que guanyéssim; ha estat premeditat
Àxel Vizuete
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)