Territorial

El Girona B surt del descens

1a catalana. El filial gironí supera el Mataró en una bona segona part i dependrà de si mateix en l'última jornada per salvar-se

Era el partit decisiu. Contra el gran rival directe, el Mataró, una derrota hauria significat el descens del Girona B, però els de Javi García van aconseguir endur-se el botí cap a casa i, el que encara és millor, sortir de la zona de descens després de moltes jornades en la zona vermella. D'aquesta manera, els gironins dependran d'ells mateixos en l'última jornada a casa contra el Lloret, un altre rival directe, per salvar-se. Ahir, després d'una primera part igualada i amb poques ocasions, en què Quinti es va vestir d'heroi per salvar un un contra un amb Rodri (25'), el Girona B va decidir el partit en la segona. Genís, amb un llençament de falta directa des de la frontal de l'àrea, va obrir el marcador en el 60', i en el 74' Coro va sentenciar el matx. El davanter va aprofitar un atac ràpid dels gironins per fer el definitiu 0-2 i va donar certa tranquil·litat a l'equip amb vista als minuts finals en què va haver d'aguantar els atacs constants del Mataró, que tampoc va estar encertat.

MATARÓ0
GIRONA B2

MATARÓ: Joel, Lluís (Castrillo, 78'), Prieto, Abel (Ousman, 62'), Moreno, Aitor Gonzalez, Sergi, Fiti, Parri, Rodri, Cristian (Urbano, 72') i Uri (Baba, 84'). GIRONA B: Quinti, Genís (Isma Traoré, 71'), Nacho, Javi Morales, Martín, Carbó, Saam (Litus, 58'), Mamau, Coro (Joel Arimany, 84'), Soufiane (Gelmà, 81') i Álamo (Juaquín, 58'). GOLS: 0-1 (60') Genís. 0-2 (74') Coro. ÀRBITRE: Godia Sole. T.G.: als locals Abel i Sergi; i als visitants Álamo, Coro i Litus.