Territorial

L'Espanyol es classifica per a quarts de final amb solvència

Copa juvenil. El conjunt blanc-i-blau, que ja va guanyar per la mínima a Cantàbria, torna a imposar-se amb claredat al Racing de Santander i continuarà batallant per la copa

L'Espanyol juvenil es va classificar ahir per als quarts de final de la copa després de derrotar el Racing de Santander de manera clara (3-0) en el partit de tornada d'una eliminatòria que ja havia encarrilat en l'anada a Cantàbria (0-1). Els altres classificats són l'Atlético, el Real Madrid, el Rayo Vallecano, l'Sporting, l'Athletic, el Llevant i el Vila-real. Tot i que era el Racing el que havia d'atacar per remuntar l'eliminatòria, l'Espanyol va portar la iniciativa des del primer minut i ja havia tingut alguna ocasió abans que Aarón, de falta directa, fes el primer gol, tot just en el minut 6. El gol no va frenar l'ímpetu ofensiu de l'Espanyol, que va estar a prop del segon gol diverses vegades, sobretot per mitjà dels actius Jordan, Puado i Melendo. El Racing només podia inquietar la porteria de Frias amb tímids atacs sense gaire perill. En la segona meitat va continuar la mateixa tònica, amb domini i ocasions de l'equip blanc-i-blau. En va tenir quatre abans que Rivas, a passada d'Aarón, marqués el segon gol de l'Espanyol, que sentenciava l'eliminatòria, vist sobretot el domini local. Fins al final, però, els espanyolistes van continuar generant ocasions i Jordan va marcar el tercer gol després de recuperar la pilota al mig del camp i plantar-se davant el porter visitant per superar-lo.

ESPANYOL3
RACING0

ESPANYOL: Frias, Pipa, Aarón, Lluís, Álex (Nacho, 71'), Manchón, Jordan, Soler, Bermejo (Rivas, 54'), Óscar Melendo (Rubio, 66') i Puado (Cristopher, 60'). RACING: Peón, Alex Resines, Miguel Goñi, Pardo (Ayarza, 60'), Gandara, Castañeda, Gonzalo Peña (Bolado, 60'), Guti (Dario, 73'), Pablo Goñi, David Sanz (Eduardo Martínez, 73') i Pau Miguélez. GOLS: 1-0 (6') Aarón. 2-0 (58') Rivas. 3-0 (70') Jordan. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: Aaron i Àlex; i a Castañeda, Goñi, Peña, Pardo, Resines i Martínez. T.V.: A Lluís (81') i a Guti (57').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)