Territorial

Un final que porta cua

1a catalana. L'actuació de l'afició de la Jonquera, que va envair el camp i va agredir una periodista, ha estat denunciada pel mateix club

El final del partit que enfrontava el Mollet i la Jonquera encara porta cua. Després que l'equip local empatés el matx en el minut 96 i posés fi així a bona part de les possibilitats dels empordanesos de fer la promoció d'ascens a tercera, l'afició desplaçada va perdre els nervis i va acabar envaint el camp, i va intentar agredir el col·legiat. Algun jugador i una part de l'afició jonquerenca van carregar contra un càmera i una periodista vallesana, que van denunciar una agressió –el judici es farà dijous–. La Jonquera va denunciar l'actitud d'una part de la seva afició a través del compte de Twitter, i també va mostrar la seva indignació pel comportament i l'actuació del col·legiat del partit. Tots els membres del cos tècnic i els jugadors gironins van quedar astorats damunt del camp minuts després del xiulet final, intentant trobar explicacions.

La FCF està recopilant tota la informació possible per aclarir l'assumpte i per atorgar al comitè i als clubs totes les dades. I és que serà el comitè qui aplicarà les sancions corresponents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)