2a divisió FEF

esports

Fase d'ascens a 2a A

“Ens sabem adaptar a qualsevol guió”

Fase d'ascens a 2a A. El Lleida afronta la tornada a Barakaldo confiat a fer bo l'1-0 de l'anada fent front al joc tancat dels bascos

L'1-0 de dissabte passat contra el Barakaldo va deixar molt bones sensacions a la plantilla del Lleida. Pel resultat, però també per la imatge positiva de l'equip, que va saber fer front al joc ferri i tancat dels visitants i es va imposar amb una fogonada de Julen Colinas. Ara, però, toca fer bo el resultat en la visita a Lasesarre. I la plantilla està molt confiada, tal com explica el mig Alex Albístegui. “El Barakaldo té la virtut de no permetre jugar al rival i de trencar la continuïtat del joc i ja hem demostrat que sabem jugar en aquest context”, afirma el basc, que té molt clar que la capacitat adaptativa del Lleida dóna garanties: “Si ens plantegen guerra, doncs anem a la guerra. Una de les nostres virtuts és que som camaleònics i que ens sentim còmodes en qualsevol escenari, així que estem confiats.” Albístegui va desgranar també quin Barakaldo s'espera en el partit de diumenge que ve. No creu que sigui gaire diferent del que es va veure al camp d'esports. “L'estil de joc no canviarà gaire, ells es troben còmodes en partits amb poques ocasions i no crec que hi renunciïn. Potser sí que faran algun canvi a dalt i jugaran amb un parell de puntes, però no gaire res més”, conclou l'organitzador de joc del quadre blau.

LA FRASE

Ser camaleònics és una de les nostres virtuts. Ens sentim còmodes en qualsevol escenari
Alex Albístegui
migcampista del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)