Girona

“Hem competit bé”

Alberto López. Entrenador del Valladolid

Alberto López, l'entrenador del Valladolid, va atendre els mitjans de comunicació minuts després de confirmar-se l'empat a zero del seu equip contra el Girona. El tècnic va valorar el punt sumat: “Queden punts per fer i estem pendents dels rivals. El més important és que hem competit bé contra un bon rival que t'exigeix. En aquest sentit estic content, però ens hauria agradat sumar els tres punts”, analitzava Alberto López.

L'exporter de futbol es va mostrar orgullós de l'actitud dels seus: “El Girona busca moltes caigudes, fer centrades laterals i gairebé no hi ha joc pel mig, hem aconseguit fer alguna desmarcada i la línia defensiva ha estat bé. Ho hem controlat bé i el treball en línies generals és bo”, explicava Alberto López, que va reconèixer que el seu equip havia acabat baldat al final de l'enfrontament: “Al final estàvem una mica cansats, però és per l'esforç d'abans”, sentenciava el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)