Girona

L'alleujament de Lejeune

Sense ruptura. La ressonància magnètica revela que el central esquiva el trencament al genoll dret. Té un esquinç al lligament lateral intern, un edema ossi i una distensió lleu

A la sortida del José Zorrilla, tot eren males cares i poques esperances. Florian Lejeune havia rebut del genoll dret, i la lesió feia molt mala pinta. L'endemà, el club mantenia una petita esperança que la lesió no fos tan greu com es temien hores abans. I la ressonància magnètica feta dimecres a la tarda a l'Hospital General de Catalunya va aportar una dosi d'alleujament per al defensa francès, que ha esquivat la lesió de llarga durada. Lejeune no té cap trencament al genoll, ni del lligament lateral intern ni de l'encreuat anterior. Segons el comunicat mèdic que va fer el club, té “una distensió de grau lleu en la inserció distal del lligament encreuat anterior; un esquinç de grau 2/3 del lligament lateral intern amb petit microtrencament de les fibres més distals, i un edema medul·lar ossi continu al vessant del planell tibial intern”.

Esquivada una lesió que l'hauria tingut inactiu per uns quants mesos, ara Lejeune està pendent de saber per quantes setmanes en tindrà. D'entrada, sembla difícil que el jugador pugui reaparèixer aquesta mateixa temporada, ni que el Girona accedeixi a la fase d'ascens i s'acabi classificant per a l'última eliminatòria, que quedarà resolta el cap de setmana del 18 i el 19 de juny (queden poc més de tres setmanes). El club, de tota manera, vol esgotar totes les possibilitats per mirar de recuperar el jugador, que és un dels puntals de l'equip i que ocupa una demarcació que ha quedat molt coixa, ja que Pablo Machín juga amb tres centrals i només té Pedro Alcalá, Richy i Kiko Olivas en condicions. Per començar, Lejeune va ser reavaluat ahir per Ramon Cugat, acompanyat pel doctor del club, Antoni Mora, a l'hospital Quiron. De tota manera, no sembla gaire factible que Lejeune pugui estar recuperat i torni a jugar aquesta mateixa temporada. Fins ara, el francès ha acumulat 3.086 minuts en 36 partits disputats.

Els que hi ha

Malgrat que la lesió de Lejeune no és greu, el Girona tindria la possibilitat de demanar autorització per fer un fitxatge, arran de la baixa de llarga durada d'un altre central, Carles Mas. La possibilitat guanyaria sentit si l'equip acaba accedit a les eliminatòries d'ascens, amb l'exigència d'afrontar deu partits en deu dies. El club, però, prefereix no fer valer l'oportunitat, conscient dels interrogants que generaria fer un fitxatge d'última hora que s'hauria d'adaptar a l'equip. Si algun dels tres centrals que queden caigués, hi hauria les alternatives de Rubén Alcaraz –baixa per sanció diumenge– i Pablo Maffeo, o fins i tot retocar l'esquema de joc.

NO TAN GREU

El jugador temia una baixa de llarga durada i va rebre una notícia relativament bona

ELS TERMINIS

És molt difícil que pugui jugar aquest curs, però el club vol esgotar totes les possibilitats

QUIETS

El Girona descarta aprofitar la baixa llarga de Mas per fer un fitxatge d'última hora
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)