Territorial

L'última carta

1a catalana. La darrera jornada servirà per tancar una temporada marcada per la igualtat

Igualats al màxim al llarg de tot el curs, els ascensos i descensos dels dos grups de primera catalana es decidiran en l'útima jornada del campionat. No podia ser de cap altra manera en una temporada marcada per la falta d'un equip dominador i per la quantitat d'equips que s'hi han jugat coses gairebé fins el final.

“Ha estat una lliga molt dura i competida, però estic molt content pel rendiment del meu equip; ara hem d'estar tranquils i rematar-ho”, diu Miki Carrillo, tècnic d'un Castelldefels que ho té tot a favor per proclamar-se campió del grup 2. El Santboià, després d'un magnífic esprint final, i el Vilanova encara tenen possibilitats d'ascens, mentre que el Balaguer i l'Igualada se'n quedaran finalment a les portes.

En el grup 1, el Vilassar i l'Horta ho tenen tot de cara després d'aprofitar l'ensopegada de tots els rivals, tot i que la Jonquera i el Sants encara tenen possibilitats. “Dins de la irregularitat imperant, som l'equip que més jornades ha estat líder”, destaca Manel Moya, del Vilassar.

La permanència

El descens de l'Olot i la Pobla a tercera ha comportat un daltabaix en tot el futbol català, començant per la primera catalana. Així, i en espera del que facin els equips de tercera, fins i tot la Rapitenca, en dotzena posició, haurà de viure la darrera jornada de lliga amb certa preocupació. Per sobre de tot, però, en la lluita per la salvació destaca el decisiu Girona B-Lloret, mentre que en el grup 2, el descens directe ja està del tot decidit.

ELS LÍDERS

Dins la irregularitat imperant, nosaltres som l'equip que més jornades ha estat en el lideratge
Manel Moya
ENTRENADOR DEL VILASSAR
Fa un any anàvem a la deriva i ara veig molt bé el club i l'equip; hem d'estar tranquils
Miki Carrillo
entrenador del castelldefels
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)