3a divisió FEF

Amb calma i precaució

Fase d'ascens a 2a B. El Gavà, que va obtenir un resultat favorable a domicili (1-1), apel·la a la tranquil·litat per passar la primera eliminatòria

La falta d'experiència i el nerviosisme van provocar que el Gavà no se sentís còmode en cap moment en l'anada. Però la qualitat i determinació de Boris Garrós li va donar el sempre anhelat gol a domicili. Per això el Gavà ho té a favor per segellar l'eliminatòria avui a la Bòbila. “No renunciarem a jugar a l'atac però amb precaucions perquè el temps corre a favor nostre”, diu l'entrenador del Gavà, Juanma Pons: “Respectem el Marino però juguem a casa i per això hem d'estar tranquils i intentar aguantar el partit.” El tècnic no podrà disposar de Cano, que va ser expulsat en l'anada i sobre el qual no ha prosperat el recurs presentat per l'entitat. “Hem d'intentar fer el mateix que en l'anada perquè amb prou feines ens van inquietar. Avançar-nos en el marcador ens donaria tranquil·litat”, afirma el tècnic del Marino, Blas García, que recupera el golejador Omar, absent la setmana passada.

GAVÀ
MARINO

GAVÀ: Alcaraz; Pujol, Cazorla, Jaime; Pla, Iu Ranera; David Jiménez, Niko Kata, Escoruela; Boris i Raíllo. Baixes: Cano (sanció). MARINO DE LUANCO: Davo; Pablo Suárez, Samuel Baños, Boris, Guanya; Espolita, Roberto Suárez, Riki, Pablo Hernández, Dani López; i Omar. Baixes: César (lesió) ÀRBITRE: Moreno Navarro (col·legi valencià). CAMP I HORA: La Bòbila (18 h). Emès per La Xarxa. RESULTAT A L'ANADA: 1-1.

LA REACCIÓ

No renunciarem a jugar a l'atac però amb precaucions perquè el temps va a favor nostre
Juanma Pons
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)