3a divisió FEF

Qüestió de rematar-ho

Per la via ràpida. Amb l'avantatge que dóna el 3-1 del Sagnier, el Prat buscarà a El Tajonar tornar a la divisió de bronze en la primera eliminatòria

Ara fa just quatre anys, el Prat va aconseguir el seu primer ascens de la història a la segona divsió B. Ha plogut molt des d'aleshores i els del Baix Llobregat van tornar a tercera, però avui els potablava, ara dirigits per Pedro Dólera, tenen l'oportunitat de tornar a vestir-se de bronze. La situació és immillorable. Amb el 3-1 aconseguit en el partit d'anada disputat al Sagnier, els potablava sortiran a la gespa d'El Tajonar amb l'avantatge que dóna una victòria per dos gols. Tot i això, Pedro Dólera ja ha avisat que no serà un partit gens fàcil: “Ells intentaran fer un joc més combinatiu, jugant la pilota des del darrere, movent l'esfèrica amb velocitat i deixant espais als seus extrems perquè encarin... haurem de tapar tot això i estar encertats amb la pilota”, explicava. Per això, per a Dólera la clau és “sortir intensos des de l'inici perquè no puguin sentir-se còmodes en atac”. “Estem vivint aquests dies amb molta il·lusió, però amb tranquil·litat; sabem que tenim una molt bona oportunitat”, concloïa el tècnic potablava, que avisa que el seu equip “sortirà a guanyar”, a pesar que l'empat i la derrota per la mínima també els valen.

OSASUNA B
PRAT

OSASUNA PROMESAS: Juan, Julen, Steven, Galarza, Irigoyen; Imanol Garcia, Morillas, Miguel Díaz; Naceur, Barja i Jaime. Baixes: Javi Martínez i Satrustegi (lesió) i Berruezo (malaltia). PRAT: Toni; Albarran, Lario, Ricarte, Fede; Putxi, Javi Lara, Jaime; Ignacio, Nacho del Moral i Jordi Sánchez. Baixes: Murillo (lesió). ÀRBITRE: Hermosilla Alaña (la Rioja). CAMP I HORA: El Tajonar (12 h).

LES FRASES

Estem vivint aquests dies amb molta il·lusió, però amb tranquil·litat; sabem que tenim una molt bona oportunitat
L'objectiu és sortir molt intensos des de l'inici perquè ells no puguin sentir-se còmodes en atac
Pedro Dólera
entrenador del prat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)