Territorial

El Lloret se salva i el Girona B haurà d'esperar

1a catalana. Els selvatans van avançar els seus dos rivals directes

El Lloret va aconseguir una salvació gairebé miraculosa i continuarà una temporada més a primera catalana. L'equip selvatà era el que més difícil tenia la permanència dels tres que la perseguien, però la seva victòria al camp del Girona B i l'empat del Mataró al camp de l'Horta li va permetre avançar els seus dos rivals directes i segellar la salvació amb la tretzena posició. El Girona, malgrat la derrota, va acabar catorzè de la classificació gràcies a l'empat del Mataró i encara té possibilitats de salvar-se, cosa que passaria si el Gavà o l'Europa aconsegueixen l'ascens a la tercera divisió. El Lloret va aconseguir el gol de la salvació en el cinquè minut de partit, gràcies a un fort xut de Pol Ros des de fora de l'àrea. La primera part pràcticament no va tenir més història. El Girona dominava el joc, però el Lloret es va replegar molt bé al seu camp i les ocasions, a banda d'un parell de córners, no van arribar. El segon temps va començar més mogut. El Girona va tenir una primera ocasió clara en el minut 4, tot i que en la següent jugada era el Lloret qui va respondre i va desaprofitar l'oportunitat de fer el 0-2. Poc després els selvatans van reclamar un penal que l'àrbitre, encertadament, no va assenyalar. El Girona esgotava el temps atacant més amb el cap que amb el cor, però les ocasions clares eren per al Lloret, que hauria pogut sentenciar amb un parell de gols. En els últims minuts, el Girona va disposar de dos córners, però les centrades no van trobar rematador.

GIRONA B0
LLORET1

GIRONA B: Quinti, Genís (Isma, 60'), Nacho (Bonaventura, 74'), Javi, Martín (Álamo, 45'), Carbó, Saam (Marc Gelmà, 70'), Mamau, Soufiane, Joel i Litus (Joaquín, 45'). LLORET: Prado, Pol Ros, Lobo, Poderoso, Pol Gómez, Peti (Jordi Valls, 80'), Riky, Puntí, Majó (Bader, 40'), Aparicio, Martínez (Moha, 70'). GOLS: 0-1 (5') Pol Ros. ÀRBITRE: Álvarez Molina. T.G.: als locals Mamau, Soufiane i Isma i als visitants Prado, Pol Ros, Lobo, Pol Gómez, Peti, Majó i Puntí.