Girona

Lejeune, de témer pels encreuats a jugar titular

Per confondre? Machín va alinear el francès, de qui el club havia anunciat només tres dies abans una triple afectació al genoll

El Girona no només volia fer tot el possible perquè Florian Lejeune tornés a jugar aquesta temporada, sinó que va jugar amb unes arts com a mínim discutibles. El club temia, dimarts al vespre, després del partit contra el Valladolid, que el francès tingués una lesió de gravetat al genoll dret. L'endemà, hi havia una petita esperança que la lesió no fos tan greu. Tot i que la ressonància magnètica va ser dimecres, el club va esperar l'endemà per fer un comunicat en què s'especificava una triple afectació al genoll: una distensió de grau lleu en la inserció distal del lligament encreuat anterior, un esquinç de grau 2/3 del lligament lateral intern amb petit microtrencament de les fibres més distals i un edema medul·lar ossi continu al vessant del planell tibial intern. Lejeune esquivava la lesió de gravetat, però és força evident que el comunicat no s'adiu amb el fet que el defensa fos titular ahir, per més antiinflamatoris que prengués.

Amb Lejeune a punt, Pablo Machín va preferir mantenir Richy a l'eix de la defensa, i el sacrificat va ser Pedro Alcalá. El murcià estava amenaçat de suspensió, com Lejeune, i el tècnic no va voler assumir el risc de perdre'ls tots per al partit, a Ponferrada.

Aday, també a l'onze

L'altra gran novetat en l'alineació de Machín va ser la presència d'Aday Benítez al carril dret. El vallesà s'havia perdut els quatre últims partits, i no jugava d'inici des de l'Almeria-Girona, en què es va lesionar de seguida. Respecte a l'onze inicial del José Zorrilla, hi va haver cinc canvis. A més d'Aday (per Maffeo) i Richy (per Alcalá), van entrar Eloi, Borja García i Cristian Herrera en detriment de Granell, Rubén Alcaraz (sancionat) i Mata. Machín va descartar Felipe, Coris, Jairo i Pol Llonch.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)