Girona

“L'equip ha tret el millor que té”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín va fer un gest molt seu –aplaudir amb els braços alçats– nombroses vegades, i es va mirar la graderia fent el mateix quan l'àrbitre va assenyalar el final. “Volíem ser el Girona que havíem estat les últimes jornades aquí. I, passés el que passés, quedar-nos amb bon regust de boca i mirar d'enganxar l'afició, que sabríem que vindria de manera massiva. I ja els dic que ens hi han ajudat molt. Gràcies a ells, l'equip ha tret el millor que té”, va explicar l'entrenador del Girona, que va voler relativitzar el fet de jugar un partit de cara o creu. “Veníem de molt avall. Potser em faig pesat, però vam arribar a Nadal amb els mateixos punts que el Mallorca. Avui només es tractava de guanyar el partit, per nosaltres i per a l'afició”.

Machín va parlar d'una bona sortida del Girona. “Al principi, el més important era no tenir pèrdues i, tenint en compte les ganes d'anar amunt, no precipitar-nos. Hem estat bastant bé, amb un bon joc de posició. Hem arriscat amb en Pere sol al darrere per tenir més mitjapuntes, i el partit se'ns ha obert amb el gol de Rubén Sobrino. L'1-0 va facilitar la feina als gironins, i el segon els va acabar d'alleujar, en un partit amb força més prestacions ofensives que els anteriors. “Volíem generar el que hem fet durant tota la competició i per això hem tret l'equip més ofensiu. Hem acabat amb molt bones sensacions, més enllà de la victòria.” Machín va destacar l'aportació de Borja García: “Té molta qualitat entre línies, i també valoro molt la seva capacitat de sacrifici.”

El Girona recupera el 6è lloc i podrà anar a Ponferrada depenent d'ell. “Primer, gaudim de la victòria. I després ja pensarem en Ponferrada. Serà un partit dur, és clar, però competint com ho estem fent crec que tenim moltes possibilitats de guanyar a qualsevol camp. L'equip mereix play-off. I quan falta una jornada, som allà. El futbol ens donarà el que es mereix l'equip.”

Pel que fa al suposat miracle amb Lejeune, Machín va dir: “Sincerament, tampoc t'ho sé explicar. Estava convençut a Valladolid que era una lesió greu. I la ressonància revelava diversos problemes. Ahir ho va voler provar, i estava bé. No crec en miracles. Potser el primer diagnòstic, veient-ho després, va ser alarmista”.

ESPOLSANT PRESSIÓ

“Veníem de molt avall. Avui només calia guanyar, i l'afició ens hi ha ajudat molt”

A PONFERRADA

“Competint com ho estem fent, tenim moltes possibilitats de guanyar arreu”

LEJEUNE

“Tampoc ho sé explicar. No crec en miracles. El primer diagnòstic va ser alarmista”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)