Quatre ho juguen tot

El Girona ha tancat la setmana de tres partits amb set punts de nou possibles, un balanç que només superen tres equips de la part alta (l'Alavés, el Nàstic i el Còrdova, que han protagonitzat la setmana fantàstica). Era el botí mínim que necessitava l'equip per arribar a la darrera jornada de lliga depenent d'ell mateix després d'haver punxat en les dues sortides immediatament anteriors (un punt de sis en les visites a Còrdova i Elx).

Machín ha utilitzat un total de divuit jugadors, dels quals n'hi ha hagut quatre que han fet el ple de minuts (270): el porter Isaac Becerra, el central Kiko Olivas, el carriler Carlos Clerc i el migcampista Pere Pons. Sis jugadors més han intervingut en els tres partits, en què l'equip blanc-i-vermell no ha estat batut per cap rival (victòries a Montilivi contra el Mallorca, 1-0; i l'Alcorcón, 2-0; i empat a Valladolid, 0-0). Cristian Herrera ha estat el davanter que més ha aportat, amb dos gols (l'altre l'ha fet Sobrino). L'altra cara de la moneda són els futbolistes que no han intervingut ni un minut: Germán, Coris, Llonch, Felipe i Jairo, a banda del lesionat Carles Mas.

LA SETMANA

Becerra, Olivas, Clerc i Pere Pons han jugat tots els minuts (270) i sis jugadors més, els tres partits