Girona

Quilòmetres de fe

Caravana a Ponferrada. Per 65 euros, el Girona ofereix als seus aficionats viatge, entrada i una bandera

El Girona es jugarà l'accés a la fase d'ascens a primera divisió a Ponferrada, possiblement el desplaçament més complicat dels 21, logísticament parlant. El club intentarà que els de Machín no estiguin sols a El Toralín, i ahir va anunciar l'organització dels autocars que facin falta per als aficionats que vulguin animar l'equip en un partit de màxima transcendència.

Per 65 euros, els seguidors que ho desitgin poden inscriure's a la caravana cap a Ponferrada. El preu inclou el viatge en autocar, l'entrada a El Toralín i també una bandera del Girona. La sortida tindrà lloc des de l'estadi el divendres a les 10 de la nit (s'arribaria a Ponferrada el dissabte al matí) i el viatge de tornada seria just després del partit (s'arribaria a Girona el diumenge al matí). Als seguidors que s'hi apuntin els espera un llarguíssim trajecte en autocar de gairebé 20 hores i 2.000 quilòmetres (n'hi ha 979 entre Girona i la capital d'El Bierzo). No hi haurà lloc per als indecisos, ja que el club ha fet saber que les inscripcions només estaran obertes fins demà dimecres a les 7 de la tarda. No s'espera una caravana massiva, però el club confia omplir almenys dos autocars.

POC MARGE

Els autocars són il·limitats, però les inscripcions es tancaran demà a les 7 de la tarda
Als aficionats que s'hi apuntin els esperen 20 hores d'autocar i 2.000 quilòmetres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)