Territorial

Amb la il·lusió per bandera

Promoció d'ascens a 3a divisió. La Jonquera rep el Santboià (18 h) en el partit d'anada amb la voluntat d'allargar el somni i no encaixar cap gol

La Jonquera rep aquesta tarda el Santboià (a les 18h) en l'anada d'una eliminatòria històrica per als fronterers, que tenen l'oportunitat d'aconseguir l'ascens a tercera per primera vegada en la història del club. Una setmana després de celebrar la classificació in extremis per a la promoció d'ascens, els d'Àxel Vizuete ja no tenen cap altra cosa al cap que no sigui aconseguir l'ascens, però afronten l'eliminatòria sense cap pressió. “Per a nosaltres pujar és una il·lusió i no tenim cap tipus de pressió, però un cop arribats aquí volem pujar, i hem de creure que ho podem aconseguir”, assegura el tècnic, Àxel Vizuete.

Els jonquerencs hauran de superar un repte d'altura, i és que el Santboià parteix com a favorit per aconseguir l'ascens. “És un històric del futbol català, fet per pujar, i per veure el potencial de l'equip només cal fixar-nos en què disposa de jugadors com ara Aaron Bueno i Rafa Leva”, diu Vizuete. A més, l'equip barceloní arriba en un estat de forma pletòric, ja que en la lliga va sumar 26 punts dels últims 30, amb sis victòries en els últims sis partits. De fet, els de Juan Camilo han acabat el curs amb unes grans estadístiques: 70 punts –la Jonquera n'ha fet 58–, només quatre derrotes i 77 gols a favor i 26 en contra (46 i 29 la Jonquera).

El fet de jugar el partit d'anada a les Forques obliga la Jonquera a obtenir un bon resultat i, sobretot, intentar mantenir la porteria a zero per tal d'afrontar amb garanties la tornada a Sant Boi de Llobregat la setmana que ve. Per al partit d'avui, Vizuete no podrà disposar dels sancionats Massó, Boida i Amós.

LA PRÈVIA

Per a nosaltres pujar és una il·lusió i per a ells, una obligació. Per això no tenim pressió, però arribats aquí ho hem d'intentar amb tot
No encaixar gols a casa et dóna molt. Hem d'afrontar el partit sense por de guanyar
Àxel Vizuete
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)