Girona

Cristian Herrera, decisiu

Clau. El davanter va marcar el seu cinquè gol amb el Girona i va donar la tranquil·litat definitiva a El Toralín. El canari, que va marcar per segon partit seguit, es va fer mal a l'espatlla celebrant el gol

El Girona va certificar la classificació per al play-off amb una treballada victòria a El Toralín. Els gironins no van deixar de patir fins ben entrada la segona meitat, primer amb el gol del Còrdova, que els tornava a deixar en posicions de promoció, i després amb la diana de Cristian Herrera a tocar del final. El davanter canari va donar la tranquil·litat definitiva marcant el seu cinquè gol amb el Girona, al qual va arribar al límit del mercat d'hivern procedent de l'Almeria. La mala noticia, però, va ser que Herrera es va fer mal a l'espatlla quan va celebrar el gol amb Borja García, que li va pujar a cavallet. El jugador se sotmetrà a proves mèdiques, però tot indica que no hauria de tenir problemes per participar en el partit de dijous al Nuevo Arcángel.

Des del seu fitxatge Herrera ha jugat dinou partits amb el Girona, quinze com a titular, per un total de 1.419 minuts, i ha fet cada vegada més rendible la seva incorporació. El davanter, que ahir va encadenar per primera vegada dos partits marcant, també havia vist porteria contra el Mirandés (2-0), el Saragossa (0-3), el Mallorca (1-0) i l'Alcorcón (2-0) en la passada jornada a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)