Girona

Sense premi final

Massa favorits. El Girona va topar amb un Almeria imponent i, tot i passar la primera eliminatòria, no va poder assolir l'ascens

El Girona va participar per primera vegada en la seva història en un play-off d'ascens a primera divisió. Després d'un gran any, l'equip dirigit llavors per Joan Francesc Ferrer Sicilia Rubi va culminar la bona trajectòria amb la disputa de les eliminatòries d'ascens. El Girona va lluitar amb el Vila-real, l'Elx i l'Almeria per un ascens directe massa car.

En la primera eliminatòria, els gironins van superar l'Alcorcón. En el partit d'anada, un gol de Moi va obrir les portes de la classificació, un fet que es va refermar a Montilivi amb un 3-1 inapel·lable.

En la segona i decisiva eliminatòria, l'Almeria va ser massa obstacle per als blanc-i-vermells, que en l'anada a Montilivi ja van perdre 0-1 i en la tornada, tot i les esperances d'ascens, la superioritat andalusa es va tornar a imposar (3-0).

Tot i la decepció, l'endemà es va fer una petita celebració a Girona, en què els aficionats van premiar l'esforç dels futbolistes de Rubi en un acte a la plaça del Vi. La fita ho mereixia.

1a eliminatòria
Alcorcón-Girona
1-1
Girona-Alcorcón
3-1
2a eliminatòria
Girona-Almeria
0-1
Almeria-Girona
3-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)