Girona

“Em sento orgullós de la plantilla”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín va mostrar-se molt satisfet per la victòria, però sobretot pel treball del seu equip al llarg de tota la temporada, especialment en la segona volta: “Hem patit, però, al final, hi ha hagut la recompensa. El quart lloc ens ha vingut per sorpresa. Vull fer un reconeixement al treball de l'equip; ha treballat molt i no ha estat gens fàcil. Vam tenir una arrencada dubitativa, però sempre hem cregut en una forma de treballar i de jugar. Dono als jugadors un deu per la seva implicació. Ara, ens queda el més bonic, però també el més complicat, que és el repte de pujar a primera divisió.” El tècnic del Girona va parlar de les sensacions que tenia l'equip abans del partit i les va comparar amb les de l'any passat en el partit en què, finalment, no va aconseguir l'ascens: “En aquest teníem la sensació que només podíem aconseguir coses positives. La lliga ha estat bona i hem tingut el colofó del quart lloc. L'any passat, va ser el contrari. Veníem d'una temporada en què vam fer 82 punts i sentíem que podíem perdre coses, com va passar en aquell minut 92. Són sensacions diferents.” “M'enorgulleix ser l'entrenador d'aquesta plantilla. Treballa molt, ho valoro molt i espero que el futbol li ho reconegui. Acabar quart és un premi.”

Machín va explicar quin havia estat el plantejament del partit: “Era clau mantenir la porteria a zero. Hem intentat fer un partit normal de fora de casa. La Ponfe ens ha pressionat al principi de la segona part; ha estat complicat. No els volíem deixar espais al darrere. L'empat ens valia pels altres resultats, però per a ells era al contrari. Havien d'anar endavant i sabíem que al contraatac els podíem fer mal. Així ha estat com els hem fet el gol. Lamentablement, per a ells ha suposat el descens, però per a nosaltres, la possibilitat de pujar.” L'entrenador del Girona va valorar els bons minuts finals de l'equip: “Hem sabut competir bé, hem aprofitat l'ocasió i hem sabut mantenir el resultat.”

També va reconèixer els nervis de jugar amb una orella pendent dels resultats dels rivals: “És difícil competir quan depens d'altres resultats.” I va reconèixer que hi havia hagut moments de confusió quan es va donar l'empat entre cinc equips.

LA TEMPORADA

“L'arrencada no va ser bona, però sempre hem cregut en el nostre treball”

EL PARTIT

“Ells havien d'atacar i sabíem que al contraatac els podíem fer mal, com ha passat”

LA PROMOCIÓ

“Ens queda el més bonic, però també més complicat, que és pujar a primera”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)