Girona

“Estem molt fotuts”

Rubén Vega. Entrenador de la Ponferradina

Rubén Vega no va poder amagar la decepció després de consumar-se el descens de l'equip a segona B. “Estem molt fotuts. És un moment molt dur per al club i especialment per a l'afició. Tinc la ment en blanc. Avui passarem una nit molt dolenta. No té gaire sentit pensar en el que vindrà demà”, va assegurar el tècnic de la Ponferradina.

Vega tampoc va marxar satisfet amb la imatge que l'equip va mostrar ahir contra el Girona. “Ens ha costat molt crear ocasions durant tot el partit, i això que ho hem intentat de totes les formes possibles, però no hem estat frescos. La llàstima és que ara ja tampoc serveix de res donar més voltes a tot el que ha passat avui”, valorava un Rubén Vega resignat. Tot i això, el tècnic va valorar l'esforç dels seus jugadors: “Tothom ho ha donat tot fins al final, i per això ara és un moment de dol i no ens queda cap altra cosa a fer que recuperar-nos i mirar endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)