Girona

Els abonats hauran de retirar l'entrada

La tornada. El Girona ofereix entrar de franc als socis, però els alliberarà el seient si no han recollit la invitació abans de dijous

El Girona jugarà dijous a Còrdova l'anada de la primera eliminatòria, però just després d'acabar la lliga regular, ahir al vespre, ja va començar a activar el protocol per al partit de tornada contra els andalusos, diumenge a Montilivi. El Girona ha decidit oferir de franc als seus abonats l'entrada al partit, però amb la condició que la recullin, com a màxim dimecres a la nit. A partir de dijous, el Girona alliberarà tots els seients i, per tant, els abonats perdran el dret d'entrar-hi.

Sis entrades per cap

El Girona posarà a la venda a partir de dilluns entrades tant per als abonats com per als que no ho són. Els preus fixats per l'entitat són de 10 euros als gols, 15 euros a preferent i 25 euros a tribuna. Tothom qui vagi a les oficines de Montilivi –o via internet– a adquirir entrades només en podrà comprar com a màxim sis de cop. El club confia a omplir l'estadi per primer cop aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)