Girona

Un maldecap menys

Florin Andone ha estat durant tota la temporada l'arma més amenaçadora del Còrdova. El davanter romanès, però, fa dies que ha deixat de comptar gols a segona A perquè té feina en un altre repte molt engrescador. Divendres, l'endemà del Còrdova-Girona, Florin Andone participarà en el primer partit de l'Eurocopa, que enfrontarà els amfitrions (França) contra Romania a Saint-Denis.

Autor de 21 gols en 36 jornades, Florin Andone no ha acabat la lliga regular com a màxim golejador perquè Sergio León va marcar, de penal, el 4-1 al camp de l'Alcorcón. Florin va ser una de les sorpreses del Còrdova a primera –va compartir vestidor amb Borja García– el curs passat, que va tancar amb cinc gols. I a segona A ha tingut un pes fonamental, amb el 36% dels 59 gols de l'equip.

Més internacionals

El Còrdova va jugar l'última jornada, en què va patir molt per aconseguir un punt contra l'Almeria malgrat jugar més de mig partit amb superioritat numèrica, sense tres internacionals. A diferència de Florin, però, tant el porter Razak –va jugar ahir amb Ghana– com el migcampista Eddy Silvestre –amb Azerbaidjan– tornen a Còrdova. En l'últim partit, José Luis Oltra també va tenir limitacions a la zona ofensiva, perquè Xisco Jiménez, que ja s'havia perdut el duel anterior, va continuar de baixa. Oltra, però, confia tenir a punt per dijous el balear, tercer màxim golejador de l'equip amb 8 gols (el segon és Fidel, amb 11). El tècnic va apostar dissabte per Raúl de Tomás, que va marcar el seu setè gol.

UN ALTRE DAVANTER

Xisco tampoc va jugar dissabte, però Oltra confia tenir-lo a punt per dijous

SENSE EL PITXITXI

El romanès Florin Andone, autor de 21 dels 59 gols del Còrdova, és a l'Eurocopa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)