L'empat i la igualtat en l'anada ho deixen tot obert

Fase d'ascens a 1a catalana. El Tortosa va reaccionar després del gol de Djibi

TORTOSA1
HERMES1

HERMES: Francesc, Rachid, Djibi, Borges, Omar, David Garcia, Rafa (Touré, 78'), Serrano, Adil, Gabri i Wail (Bermúdez, 70'). TORTOSA: Figueras, Raül (Víctor, 82'), Carlos, Calsina, Voces, El Hadri (Carles, 45'), Albert (Arturo, 89'), Galera, Mochi, Gallego i Aleix (Quintana, 62'). GOLS: 1-0 (38') Djibi. 1-1 (57') Mochi. ÀRBITRE: Ribas Serra. T.G.: als locals Serrano, Gabri i Touré; als visitants Carlos, Voces, Víctor i Quintana. COMENTARI: L'Hermes i el Tortosa ho deixen tot per a la tornada després de l'empat a un que van signar en el partit d'anada. L'Hermes va sortir més intens en l'enfrontament disputat dissabte a Montgat i va gaudir del domini i de les primeres ocasions del partit. Els locals es van avançar en el minut 38 amb una diana de Djibi després d'un servei de córner en què va rematar sol al segon pal. Els locals van ser superiors en la primera meitat, però el Tortosa va reaccionar després del descans i va començar a crear perill sobre la porteria de Francesc. L'àrbitre va anul·lar un gol a l'Hermes per fora de joc. Del possible 2-0 es va passar a l'empat gràcies al gol de Mochi després d'una gran jugada personal. A partir d'aquest moment, el Tortosa va posar més ofici que joc en el duel i va aconseguir mantenir el resultat. L'empat a un li dóna avantatge de cara a la tornada. Ja amb el partit finalitzat, es va produir una agressió a l'entrenador tortosí, Jordi Vallés.