Territorial

Tot queda per decidir

Promoció d'ascens a 3a divisió. La Jonquera empata sense gols en un partit amb bones ocasions per als dos equips i es jugarà l'ascens diumenge que ve al Joan Baptista Milà de Sant Boi

Noranta minuts. Només una hora i mitja i un partit èpic i històric separen la Jonquera de tercera divisió després d'empatar ahir a 0 en el partit d'anada de la promoció d'ascens a casa contra el Santboià. Un 0-0 que va deixar un gust de boca agredolç als dos equips, però que tant un com l'altre van donar per bo perquè deixa l'eliminatòria absolutament oberta per al partit de tornada, que es disputarà diumenge que ve al Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat. L'empat a 0 final era un resultat esperat per la por de cometre errors i de perdre que els dos equips van demostrar en certs moments del matx, però la realitat és que uns i altres van tenir bones ocasions per desequilibrar el resultat i encarrilar l'ascens. Tot i que en línies generals les defenses es van imposar als atacs i van fer centrar el joc dels dos equips al mig del camp, la qualitat individual i col·lectiva dels davanters va aparèixer en moments puntuals per posar a prova els porters Toni Montero i Rafa Leva, que van respondre sempre amb molt encert. En la primera part, la Jonquera va trepitjar més sovint l'àrea rival, però no va acabar de rematar cap ocasió, mentre que per al Santboià la més clara va arribar en el minut 38 en un córner rematat per Buba, sol al cor de l'àrea, i que Montero va aturar. Després de la represa, els que van colpejar primer van ser els locals, amb una rematada de Gerard Muñoz des de la frontal de l'àrea petita que va topar amb Rafa Leva. La reacció visitant va ser ràpida (55')i Montero primer, aturant un xut de Josele, i Alforcea després, evitant que el refús caigués als peus d'un rival, van mantenir l'empat. En l'última mitja hora, la por va pesar massa i les arribades van ser massa tímides.

LA JONQUERA0
SANTBOIÀ0

LA JONQUERA: Toni Montero, Bonmatí (Edile, 46'), Alforcea, Ivan Ruiz, Bena, Tidiane, Vergara, Fran Pérez (Amigo, 89'), Gerard Muñoz, Pol Compte (Joel Rama, 82') i Henry (Bassols, 85'). SANTBOIÀ: Rafa Leva, Cárdenas, Kilian, Àlex, Omar, Libo (Carlos González, 91'), Carlos Martínez (Sergio, 80'), Buba, Pedro Bravo (Dani Acosta, 91'), Aaron Bueno i Josele (Kevin, 74'). ÀRBITRE: Álvarez Ubric. T.G.: als visitants Pedro Bravo, Libo i Omar. PÚBLIC: uns 500 espectadors al municipal de les Forques de la Jonquera.

Ha estat un partit difícil, amb dues o tres ocasions per als dos equips. Podríem haver guanyat 1-0 perfectament, però ells també
Som conscients que el Santboià no ha perdut a casa aquest curs, però anirem a guanyar