Girona

“A casa sempre sortim a guanyar”

L'objectiu. L'exjugador del Girona Luso confia a obtenir un bon resultat al Nuevo Arcángel: “Davant la nostra afició som un equip fort. Hem de notar el seu caliu”

Luso Delgado va atendre els mitjans de comunicació andalusos per analitzar el duel de demà entre el Còrdova i el Girona, en l'anada de la primera eliminatòria del play-off d'ascens a primera. El migcampista encara recorda la seva trajectòria al club gironí, del qual guarda bons records: “Vaig estar al Girona durant tres temporades, és on vaig debutar a segona A i els tinc molt d'afecte. De totes maneres haig de pensar en el present, i quan comença a rodar la pilota t'oblides de tot, vas a totes, a guanyar”, explicava Luso, que referint-se a la trajectòria del seu exequip comenta: “L'any passat van rebre un pal complicat de pair. Aquest curs han anat de menys a més i arriben amb molta il·lusió, no pas ansietat, ja que no tenen l'obligació de pujar a primera.”

El mig del Còrdova admet que el seu equip ha posat moltes esperances de passar a la següent eliminatòria i superar així el Girona en el partit d'anada al Nuevo Arcángel: “Juguem el primer assalt a casa, com en l'eliminatòria contra Las Palmas, que ens va permetre pujar. No firmo empatar a zero, tot i que en molts casos és un bon resultat, però garanteixo que sortirem a guanyar, com sempre fem quan juguem a casa. Davant la nostra afició som un equip fort i hem de notar el seu caliu”, analitzava el futbolista aragonès del Còrdova.

Els precedents en la lliga

La plantilla dirigida per José Luis Oltra és l'única que ha superat el Girona en els dos duels disputats en la lliga regular. Si bé en el play-off d'ascens la importància d'aquest fet és nul, per als andalusos és un bon element a tenir en compte per analitzar un sistema de joc diferent al de la resta –Machín utilitza habitualment un 3-5-2–: “Els enfrontaments de play-off no tenen res a veure amb els de la lliga. Si hem de buscar un precedent, però, els de la lliga són importants, ja que vam comprovar com s'ataca i es defensa el seu sistema de joc, peculiar i diferent al de la resta dels equips”, deia Luso Delgado, que puntualitzava: “Hem de canviar el xip i ser intel·ligents. L'objectiu és guanyar, però hem de ser conscients que hi ha la tornada i no s'han de cremar totes les naus, ja que l'eliminatòria no acaba demà”, concloïa l'exjugador del Girona.

LES REACCIONS

Tinc molt d'afecte al Girona. Allà és on vaig debutar a 2a A. De totes maneres, quan la pilota comença a rodar t'oblides de tot
No firmo empatar a zero, tot i que en molts casos és un bon resultat. Garanteixo que sortirem a guanyar, com fem sempre a casa
Hem de ser conscients que hi ha la tornada per jugar. L'eliminatòria no acaba a l'Arcángel
Luso Delgado
migcampista del còrdova
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)