Girona

La solidesa de l'eix

La defensa. Machín es torna a quedar amb tres centrals justos, ara per la baixa de Lejeune, però el Girona sempre ha driblat amb nota aquest contratemps

El Girona va entrenar-se ahir a Montilivi per continuar preparant el partit de demà al Nuevo Arcángel (a les 20 h). Per al duel d'anada contra el Còrdova el Girona tindrà la sensible baixa de Florian Lejeune, sancionat amb un partit després de veure la quinzena targeta groga de la temporada en l'última jornada al camp del Ponferradina (0-1). L'absència del francès deixa Pablo Machín amb només tres centrals purs a la plantilla (Carles Mas està lesionat i Djalo se'n va anar a l'UCAM Múrcia), un contratemps que tampoc preocupa en excés el Girona, l'equip menys golejat de la categoria (28 gols rebuts en tota la lliga i 9 en la segona volta) i que se n'ha sortit prou bé les altres vegades que ha estat en aquesta situació.

El que sí que provocarà la baixa de Lejeune és la recol·locació dels seus companys en la posició de central. Previsiblement Kiko Olivas ocuparà el buit del francès a l'esquerra, Richy actuarà al centre i Pedro Alcalá ho farà a la dreta, una combinació que ja va ser utilitzada contra el Saragossa en la desena jornada (0-0 a Montilivi), coincidint amb el primer cicle de targetes de Lejeune, i també durant 80 minuts a Valladolid (0-0, jornada 40), després que el parisenc es lesionés en els instants inicials del matx.

“Tots tres ja hem coincidit dues vegades, i sempre hem deixat la porteria a zero. Potser en Pedro i en Kiko no estan tan acostumats a jugar a les bandes, però ens compenetrem bé. Hem demostrat que defensivament som un equip fort, els rivals ens creen poques ocasions”, explica Richy Álvarez, titular en les dues últimes jornades, que té moltes esperances dipositades en el partit de demà: “Serà difícil jugar allà, perquè l'estadi estarà ple, però tenim confiança en nosaltres mateixos i esperem obtenir un resultat positiu per a la tornada”.

Qui també destaca la solidesa defensiva del Girona és el segon entrenador, Jordi Guerrero, que no vol fer cas del fet que el Còrdova hagi sumat els sis punts contra el Girona aquesta temporada. “Ens han guanyat els dos partits i les sensacions que tenim son contraposades, perquè vam jugar bé però no vam guanyar, però tot el que va passar ja no importa, ara comencem de zero i això és una eliminatòria.”

Alcalá no s'entrena

Pedro Alcalá no va prendre part en l'entrenament d'ahir per culpa d'unes molèsties físiques que en principi no haurien d'impedir la seva participació al partit. Per si de cas, Machín va provar Rubén Alcaraz a la posició de central, cosa que no deixaria de ser un recanvi forçat. El Girona s'exercitarà avui per última vegada abans de viatjar a Còrdova.

LES REACCIONS

Richy se situarà al centre, Olivas es desplaçarà a l'esquerra i Alcalá, a la dreta

CANVIS DE COSTAT

En Kiko, en Pedro i jo ja hem jugat junts dues vegades, i vam deixar la porteria a zero en totes dues ocasions. Ens compenetrem bé

RECANVI FORÇAT

El fet que siguem l'equip menys golejat també demostra que no és només gràcies al treball de l'Isaac, sinó també al de tot l'equip
Hem demostrat que defensivament som un equip fort, els rivals ens creen poques ocasions
Richy Álvarez
central del Girona
Els partits d'abans contra el Còrdova ja no importen, ara comencem de zero i és una eliminatòria
Jordi Guerrero
segon entrenador del girona
Si hi ha algun contratemps a Còrdova, Machín ha provat Rubén Alcaraz de central
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)