Girona

“Hem tret l'orgull per reaccionar”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín va atendre els mitjans de comunicació pocs minuts després que es confirmés la derrota del seu equip 2-1, en el primer partit de la primera eliminatòria d'ascens a primera divisió. Amb el rostre contrariat, segurament per l'inici dubitatiu dels seus futbolistes, però convençut de tenir possibilitats de classificar-se per a l'eliminatòria decisiva, el de Gómara va valorar l'enfrontament: “Ens ha costat adaptar-nos a tot. No són excuses, ja que són de mal pagador, però sabíem que després del mal inici no havíem de decaure. El Còrdova ha sortit molt fort, empès per la seva afició i tot se'ns ha posat malament. L'equip, però, ha tret l'orgull per reaccionar i fer el 2-1, que ho canvia una mica tot”, comentava Machín, que afegia: “En el descans hem parlat del que podíem millorar i en la segona part hem estat dominadors, potser perquè el rival jugava amb el fet de tenir el resultat a favor i amb la feina encarada. L'Isaac [Becerra] no ha parat cap pilota i nosaltres, en canvi, hem fet treballar el seu porter. Hauria estat molt positiu empatar.”

De menys a més

El Girona va saber controlar el matx a mesura que passaven els minuts, sobretot passat el mal tràngol de l'inici: “És evident que es generen dubtes després del començament. Penses en la maduresa en general de l'equip, ja que som un bloc jove, i que potser hi haurà un terrabastall, però sabíem que ho tiraríem endavant. Som un equip competitiu i durant el curs hem anat construint la solidesa. No hem perdut cap partit per més d'un gol de diferència. El cap es revoluciona, a més, després del pal de Kiko Olivas. Em quedo amb el més positiu, que és la reacció de l'equip”, explicava Pablo Machín, que va tenir una sensació ja coneguda pel que fa a aquest partit d'anada contra el Còrdova i l'evolució del seu equip durant la lliga: “Si sóc conformista em quedo amb la bona imatge de l'equip, però no ho faré. M'ha fet la sensació que veia el Girona de la primera volta, el que treia més mèrits que beneficis dels partits. Esperem que a Montilivi canviï la cosa i siguem més efectius per aconseguir un resultat millor”, deia l'entrenador de Sòria, que respecte als mèrits del rival assenyalava: “M'esperava el Còrdova que ens hem trobat. Han sortit amb caràcter ofensiu, ja que ells jugaven a casa i en els partits anteriors contra nosaltres, en la lliga, els havia anat bé així. Fan molt bé els contraatacs i s'han trobat amb dos gols a l'inici, ho han gestionat bé. Volíem marcar el ritme, però ens ha tocat el més difícil, remar a contracorrent.”

L'esperança de Montilivi

Al Girona li queden 90 minuts per remuntar l'eliminatòria i classificar-se per a l'encreuament decisiu. Machín té clar que l'eliminatòria està oberta i el seu equip té possibilitats: “Sóc optimista de mena i amb la força de Montilivi podrem. Serà complicat, però ho farem. Espero un partit a tota revolució des del començament. Hem de fer el possible i donar-ho tot davant la nostra gent perquè el de diumenge no sigui el darrer partit de la temporada. L'eliminatòria està oberta i hem complert un dels objectius fixats, marcar fora de casa”, sentenciava Pablo Machín, orgullós sempre dels seus.

EL MÉS POSITIU

“Som competitius i això ho hem anat construint durant el curs. Em quedo amb la reacció”

MÈRIT DEL RIVAL

“Ha sortit empès per la seva gent. S'han trobat amb els dos gols i els han gestionat”

MONTILIVI

“Serà complicat, però ho farem. Sóc optimista de mena, ho hem de donar tot”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)