Girona

Machín, el centenari

Celebració. El tècnic sorià arriba als cent partits de lliga amb el Girona, dels quals ha guanyat gairebé la meitat

Pablo Machín va encaixar una derrota en el seu partit número 100 en la lliga com a tècnic del Girona. El sorià va debutar el 16 de març del 2014, en substitució de Javi López, que unes jornades abans havia pres el relleu a Ricardo Rodríguez. El Girona era el cuer de la categoria en la jornada 30, a 5 punts de la permanència. Machín no va estrenar-se amb victòria –de fet, va perdre els dos primers partits–, però en les jornades següents va plantejar un canvi de sistema amb el qual va trobar el revulsiu esperat. El Girona es va salvar en l'última jornada.

La temporada passada, Machín va deixar l'equip a tocar de l'ascens directe, però un gol del Lugo in extremis el va enviar a la fase d'ascens, en què no va poder superar la primera eliminatòria, contra el Saragossa.

Per segon any consecutiu, Machín ha dut el Girona a la promoció, aquest cop en una temporada en què l'equip ha anat de menys a més.

Amb Machín, el Girona acumula en la lliga 48 victòries –gairebé una cada dos partits–, 28 empats i 24 derrotes. També ha fet 139 gols (1,39 per partit) i n'ha encaixat 80 (0,80 per partit).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)