Girona

futbol

'play-off' d'ascens a primera

“Hem fet 2 gols en 8 minuts al millor equip de la segona volta”

José Luís Oltra. Entrenador del Còrdova

L'entrenador del Còrdova va considerar que el 2-1 va ser un bon resultat per al seu equip, tenint en compte el rival: “Al davant teníem el millor equip de la segona volta, i en vuit minuts li hem fet dos gols. Després de l'inici que hem fet potser sembla poc.” Malgrat tot, va reconèixer que l'avantatge del seu equip per al partit de tornada és mínim: “L'eliminatòria continua oberta. Tenim un 51 per cent de possibilitats de superar-la i ells, un 49.” També va admetre que el Còrdova no va estar fi en la segona part: “No teníem frescor en la segona part, però tot i això hem intentat buscar el tercer gol. El Girona també juga i marca gols, i ens ha fet anar enrere. Però ens n'anem amb avantatge i pot passar de tot.” Per Oltra, el gol del Girona va ser clau: “Ens ha repercutit, ells s'han animat i han començat a dominar.” També va parlar dels canvis que va fer, marcats pel cansament dels seus jugadors a causa de la forta calor que feia a Còrdova: “La calor ha passat factura als dos equips. Era difícil mantenir un ritme constant i elevat. Es notava molt. Els nostres primers canvis són forçats, i Nando ha aguantat, però tampoc no podia més.” També va criticar part de l'afició, així com la premsa, per algunes crítiques sentides: “L'equip ha fet un bon treball. Estic una mica enfadat amb part de l'afició que tenia al darrere. En comptes de criticar cal donar suport, com ho han fet la majoria d'aficionats. Vosaltres [la premsa], igual. I genereu opinió. Hem fet un partit molt sofert.”

Oltra espera completar una bona eliminatòria i segellar la classificació a Montilivi, on diu que el seu equip no pensa sortir a especular: “Anirem a Girona a intentar marcar sabent que l'empat a zero no ens serveix. Que ens superin i que ens guanyin, i els donarem l'enhorabona. No entenc una altra forma de concebre el futbol que sortir a guanyar. No defensarem l'avantatge ni ens tancarem. Ells tenen una manera de jugar que és complicada de combatre.”

“La sortida és molt bona. Hem arribat a 2-0. Un tercer gol hauria estat clau”

LA TORNADA

“Si surts a empatar, perds. Si fem un gol, els trencarem els esquemes”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)