Girona

Ampliació a la vista

Al juliol. El Girona farà una ampliació de capital de 3,8 milions d'euros, la mateixa xifra del préstec participatiu que li va concedir el propietari

El Girona ha convocat per al dilluns 11 de juliol (19 h, a Montilivi) una junta general extraordinària d'accionistes, en la qual l'entitat proposarà una ampliació de capital per compensació de crèdits, amb dret d'adquisició preferent. L'ampliació es farà per un valor de 3,8 milions d'euros, que és la mateixa quantitat amb què la societat màxima accionista del club, TSE Futbol, va concedir al desembre un préstec participatiu –“amb unes condicions molt favorables per al Girona”, segons va comentar el president del consell d'administració, Ignasi Mas-Bagà– per reequilibrar el patrimoni net.

Accions a 10 euros

L'ampliació de capital del juliol es farà mitjançant l'emissió de 380.000 accions, amb un valor de 10 euros cadascuna. L'altre punt destacat de la junta general és la modificació de la composició i nomenament del consell d'administració, ja que la voluntat dels responsables de l'entitat és rebaixar el nombre mínim de consellers, amb l'objectiu de “donar més flexibilitat al consell”. Tothom qui tingui com a mínim una acció podrà entrar a la junta general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)