Girona

“Estem a prop de la glòria”

José Luis Oltra Entrenador del Còrdova

L'entrenador del Còrdova compareixia davant la premsa només dotze hores després del partit d'anada a El Arcángel, que va acabar amb victòria dels andalusos (2-1). “El grup té ganes de jugar i està bé, però també cansat. Fins i tot jo estic cansat, però estem en una situació única. Estem a prop de la glòria i hi volem arribar”, explicava Oltra. També va dir que veia el seu equip més que capacitat per superar l'eliminatòria: “Som un equip amb experiència i l'hem de fer valer en el terreny de joc. Hem de sortir sabent que l'empat ens val, però no sortir a buscar l'empat.”

Oltra va elogiar el Girona, i va dir que no se'n fia malgrat que el Còrdova l'ha aconseguit guanyar en els tres partits que han jugat aquesta temporada, dos en la temporada regular i el primer de l'eliminatòria d'ascens: “És una estadística que es pot trencar diumenge en el pitjor moment. No és definitiu i no tindrà cap pes quan comenci el partit. Al davant hi tindrem un equip molt bo que necessita poc per posar-te contra les cordes. No sabem si sortiran a jugar-se la vida o aniran tranquils.” També considera que el vencedor serà l'equip més fidel a si mateix: “L'equip que s'assembli més a si mateix i hi cregui més guanyarà l'eliminatòria.” A més, va valorar que la forma física dels dos equips pot ser clau en el partit de demà, especialment si s'hagués de disputar una pròrroga: “El sobreesforç més gran seria per a nosaltres, i té un component emocional, perquè necessitem un gol. Cal ser ambiciosos i intel·ligents.”

EL GIRONA

“És un equip molt bo que necessita poc per posar-te contra les cordes”

TRES VICTÒRIES

“És una estadística que es pot trencar diumenge en el pitjor moment”
“Qui s'assembli més a si mateix i hi cregui més guanyarà l'eliminatòria”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)