Girona

“El futbol els en deu una i la fortuna els n'ha tornat mitja”

José Luis Oltra. Entrenador del Còrdova

“Estic orgullós de ser l'entrenador d'aquest grup de persones, de futbolistes, que fins al final han lluitat a pesar de les circumstàncies”, va dir José Luis Oltra només de sortir a la sala de premsa. “No s'ha pogut culminar el treball i assolir l'objectiu, però ho han donat tot. Amb el temps es valorarà el treball que s'ha fet.” El valencià va relatar després les “circumstàncies” a què es referia: “Els gols, la pròrroga, l'expulsió, el penal...” I va entrar amb més profunditat en l'acció de Maffeo sobre Fidel: “Per mi és un penal claríssim. Tampoc hem perdut l'eliminatòria per això, tot i que hauria canviat bastant la pel·lícula. No em queixaré dels arbitratges, tot i que tots els entrenadors parlem de decisions puntuals, com va fer Pablo [Machín] en el partit de lliga. La jugada era complicada però molt clara. Uns cops s'equivoquen a favor i d'altres en contra.”

Oltra va valorar la convicció del Girona. “Els han cregut en el treball i han tingut la fortuna de remuntar. Tenien el domini, però els costava crear perill, i el partit estava on volíem. Però no hi ha hagut sort, ni en l'última acció, en què segurament a molts gironins els han vingut al cap records passats. Suposo que el futbol ens en deu una i la fortuna els n'ha tornat mitja.”

El tècnic del Còrdova va justificar la substitució de Xisco, autor dels seus tres gols: “Teníem un resultat favorable, era qüestió de tancar el partit, i m'ha fet la sensació que Xisco estava més cansat que De Tomás. Ho he fet convençut i ho tornaria a fer.” El tècnic va acabar qualificant la temporada del seu equip d'“excel·lent”.

EL SEU EQUIP

“N'estic orgullós. Ho ha donat tot fins al final a pesar de les circumstàncies”

PENAL DE MAFFEO

“És una jugada complicada però molt clara. Però no em queixaré dels arbitratges”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)