Girona

L'anada, per a l'àrbitre del derbi a Palamós

Munuera Montero. Va assenyalar un penal polèmic clau en el Llagostera-Girona, però va castigar Lejeune amb un altre contra l'Elx

José Luis Munuera Montero, nascut a Jaén, és el designat per arbitrar l'Osasuna-Girona de demà a El Sadar. L'andalús, aspirant a l'ascens a primera divisió després de tres temporades a segona A, va arbitrar el derbi del Girona al camp del Llagostera, en què els de Pablo Machín es van imposar gràcies a un penal polèmic sobre Mata que Granell va transformar (0-1). De tota manera, en l'altre partit que ha arbitrat al Girona aquest curs, a Montilivi contra l'Elx, va castigar els gironins amb un altre penal estrany, assenyalat a Lejeune en la sortida d'un córner i amb la pilota lluny de l'acció. Munuera Montero va tancar la lliga regular amb nou victòries locals, quatre empats i cinc triomfs visitants. El curs passat va arbitrar el Lugo-Girona (1-2). I, fa dos anys, el Madrid B-Girona (3-2). A l'Osasuna, el va arbitrar en la primera volta al camp de l'Alavés i li va assenyalar un penal en contra (3-0).

Arias López, dissabte

El partit de tornada a Montilivi l'arbitrarà Francisco Manuel Arias López, que va tancar la lliga regular amb la golejada de l'Osasuna al camp de l'Oviedo (0-5). Al Girona, el va arbitrar a Sòria, on els de Machín van obtenir un punt gràcies a l'aparició a última hora de Dejan Lekic (1-1). El cantàbric, que és a segona A des de la temporada 2011/12, va ser el designat per al Girona-Almeria d'anada de l'eliminatòria definitiva d'ascens a primera divisió fa tres anys, amb derrota local (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)