Girona

“Viurem un esdeveniment terrible”

Enrique Martín Entrenador de l'Osasuna

L'entrenador de l'Osasuna, Enrique Martín, preveu per avui un partit “obert” perquè creu que el Girona no és un equip de “quedar-se enrere”. Va definir el de Pablo Machín com un conjunt “intens”, amb “bons futbolistes” i va destacar que ha fet una “segona volta d'escàndol”. “L'any passat va estar a dalt de tot i la mala sort el va privar d'acabar a primera. Ara té una altra oportunitat i nosaltres hi som al mig. Vam ser els últims convidats a la festa [l'Osasuna va ser sisè] i aquí estem, disfrutant. Ens hem adaptat als convidats, i ens toca el Girona”, va destacar Martín.

El tècnic navarrès considera que el seu equip té possibilitats de superar l'eliminatòria, que creu que no es decidirà fins a la tornada a Girona: “Hi arribem en un bon moment perquè la progressió ha estat molt interessant i s'està veient en el terreny de joc. Mentalment, l'equip ha madurat molt i no li sorprenen coses que abans el deixaven tremolant.”

També va remarcar que el seu equip, independentment del desenllaç de l'eliminatòria, ja ha fet “el més important aquesta temporada”, que és “posar els fonaments” d'un nou Osasuna. “Hem girat l'equip com un mitjó. L'Osasuna és un club totalment rehabilitat i està tornant a agafar el carisma d'abans, encara que queda el més important, que és pujar”, va assenyalar. Per últim, va dir que els jugadors no podien afrontar el partit amb més il·lusió: “Estem contents, il·lusionats i viurem un esdeveniment terrible. És un privilegi tenir tot Navarra pendent per una cosa positiva.”

NOUS TEMPS

“Són moments de joia. La gent té dret a estar contenta després del que ha passat”

OPTIMISME

“Guanyarem, perdrem o empatarem, però els jugadors estan il·lusionats”
“És un equip intens, té bons futbolistes i ha fet una segona volta d'escàndol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)