2a divisió FEF

futbol català

2a divisió B

L'ultimàtum, per caure

2a divisió B. El Sabadell té fins dilluns per pagar les tres mensualitats que deu als jugadors i evitar el descens de categoria. L'entitat continua buscant algú que aporti els diners

Les negociacions i la recerca s'estan intensificant a la Nova Creu Alta aquests últims dies. El conjunt arlequinat té menys d'una setmana per evitar el descens de categoria ja que dilluns, com a màxim, ha de pagar els jugadors si no vol baixar a tercera divisió.

La comissió mixta formada per l'associació de jugadors i la federació es reunirà a principis de la setmana que ve per decidir quins equips acumulen impagaments i ordenar el descens de categoria.

El Sabadell està amenaçat ja que ha estat denunciat pels jugadors a causa dels tres mesos d'impagaments que arrossega l'entitat. Per això el consell d'administració continua treballant en la recerca d'un soci que pugui pagar aquesta part i que li doni suport en el projecte del curs vinent, en què haurà de fer front a un dur pagament a Hisenda (prop d'un milió d'euros).

El fet que el Nàstic de Tarragona no hagi pujat ha fet impossible l'entrada de Promoesport en l'accionariat del Centre d'Esports, de manera que el Sabadell continua negociant amb altres grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)