Girona

L'afició, a l'altura de l'esdeveniment

Les 450 entrades que l'Osasuna va oferir al Girona –els navarresos tindran les mateixes dissabte, més enllà de les que alguns espavilats haguessin pogut adquirir per internet– es van esgotar i el Girona es va presentar a El Sadar ben acompanyat. Discutir la cridòria dels navarresos era impossible, perquè és una de les aficions més animades i l'estadi estava ple, però els gironins van estar a l'altura. No ja només durant el partit, sinó força hores abans. Els quatre autocars organitzats pel club van sortir al matí de Montilivi, però cap al migdia ja hi havia força aficionats al centre de Pamplona. L'autobús de l'equip va tenir una rebuda espectacular a l'estadi, cinc quarts abans del partit. Un cop al camp, els seguidors es van situar en un dels extrems de tribuna. I no van parar d'animar –amb crits com “Que boti Montilivi!” o “Els gironins som collonuts”– malgrat estar en inferioritat davant d'una afició que no para mai.

Durant el partit, agents de seguretat privada, molt pendents de la zona visitant, van insistir als aficionats del Girona que ocupessin els seus seients i no s'acumulessin junts, i fins i tot en van fer sortir un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)